Coleslaw. Uansett så virker det som populariteten til denne retten bare stiger, man får kjøpt det «overalt» Man får også nå mange ulike varianter av pulled-retter, bl
"Pulledpork" servert i grov lefse med coleslawog guacamole. Men kjøttstykke som jeg kjøpe var allerede stekt i lang tid før jeg fik det, og da tar det litt kortere til å tilberede dette måltidet
Legg på en dæsj coleslawog en god neve med pulledpork. Coleslaw. Salt og pepper. Pulledpork. Brun kjøttet godt på alle sider i smør med litt olje i en varm stekepanne, og krydre med salt og pepper
Anrett burger med PulledPorkogColeslaw. Coleslaw. Denne gangen ble det ikke laget PulledPork fra bunnen av, det får bli en annen gang når man har litt bedre tid
Sammen med hamburgerbrød ogcoleslaw. Måten pulledpork tradisjonelt lages på er ved å gni kjøttet inn i en «dry rub», en såkalt krydderblanding og la den ligge i dette en stund
Kjøttet er blandet med litt saus og legges i store burgerbrød sammen med en skje coleslaw. Den må trimmes litt, sener og fett fjernes, så det blir et helt stykke kjøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.