Chrispy mongolian beef
eliasraja
eliasraja

Chrispy mongolian beef

  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 100 g Ris
  • 200 g biff
  • Maismel (nok til å dekke alt oppkuttet biff)
  • Sausen
  • Olivenolje
  • 4 fedd hvitløk
  • 1 Terning ingefær
  • 1/2 cup soyasaus
  • 1/2 cup riseddik
  • 1/2 cup vann
  • 1/2 cup brunt sukker
  • 1 ss hoison saus
  • 1 ts maismel
  • Sesamfrø (om du vil)
  • 2-3 vårløk

Instruksjoner

    1. Kok ris.

    2. Kutt biffen i veldig tynne fine firkanter (sushilignende) og dekk alt innholde med maisstivelse. Stek det chrispy å legg til side.

    3. I en gryte begynner du me å legge olivenoljen oppi. Ha oppi knyddret hvitløk og ingefær.

    4. Fres de litt å ha oppi soya, eddiken, vann, hoison sausen, sukkeret og maismelet. La det simre i 5-10 min.

    5. Når sausen er klar legger du biffen i sausen, rører om og legger over risen i en skål. Topp med skrå skåret vårløk.

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.