(6 pers. )6 store kyllinglår6 kyllingklubber3 ss chilipasta3 ts malt koriander2 ss olivenoljesaften av 1 lime2 løk delt i åtte båter hver6 hele hvitløksfedd1 finhakket chili1 ss brunt sukker1 ts tomatpuré2 dl hønsebuljongHa kyllingen i en plastpose sammen med 2 ss av chilipastaen, koriander, 1 ss olje, litt limesaft og pepper
Chilikylling med chorizo, tomater og rotgrønnsaker. Mandag. Kyllingsalat. Her er kyllingen krydra med maldonsalt og kverna pepper, og stekt i smør og olivenolje
Etter jeg tilfeldigvis kom over for ca to år siden har middagene hjemme hos oss blitt revlusjonert. Siden første gang jeg var innom, har bloggen til flinke Trine vokst seg større og større, og er helt sikkert kjent for veldig mange
Del kyllingen i åtte stykker og gni dem inn med kyllingkrydder. Legg stykkene i en ildfast form. Sett formen midt i ovnen og la den steke i 30 minutter på 200 C til kyllingen begynner å bli brun
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.