Er du glad i tex-mex, så har du garantert vært innom chili con carne. Hvis ikke, så er det bare å hive seg rundt, og lage en deilig rett bestående av kjøtt, ulike typer grønnsaker, og sterkt krydder
Dagens oppskift handler ikke om pølser, men er et forslag til en chili con carne i LCHF-stil. I kveld har vi vært på Jacobs og hentet pølser og pålegg som vi lagde på kurset på lørdag
Flere norske matprodusenter bryr seg lite om dette og Prior er verst som viser liten respekt for utenlandskematretter når de på baksidenav en pakke kyllingkjøttdeig presterer å kalle Frijoles en salsa de tomate con pollo for Chili con carne
Fremgangsmåte Stek altsammen og la det småputre i noen minutter. Heisann. I daghar jeg en spicy og varmendemiddag til dere – passerganske fint nå som høstværet har kommet
Dette er en krydret gryterett som tradisjoneltlages med chili og kjøtt. Men det er kanskje ikke så rartat vi blander litt mellom matfra Mexico og matfraTexas, de ligger tross alt grensende mot hverandre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.