Jeg må bare si det – jeg digger en skikkelig chili con carne. Chili con carne blir ofte omtalt som tex-mex, men en forfatter fra San Antonio som heter Charles Ramsdell skriver i en artikkel
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte epler med mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Jeg har fått en ny stjerne på desserthimmelen, og den er alt hva man kan ønske seg av en avslutning på måltidet
Chili con carne er spansk betyr chili med kjøtt (oksekjøtt). Chili con carne er en rett som har basis i det meksikanske kjøkken, men har sin opprinnelse fra Texas i USA og en ekte "chili con carne" inneholder stort sett det navnet sier
Chili con carne - en smaksrik, næringsrik og mettende middag til hele familien. Fres hvitløk, løk og paprika i en kjele sammen med litt brun cocosa (evt bruk den med chili for ekstra smak) Fres til grønnsakene har blitt litt myke
* Hell over med kremfløte og sweet chili og topp den med ost. 4 kyllingfileer2 fedd hvitløk2 paprika1 purreløk3dl kremfløte1dl sweet chili saus150gr revet ostrosiner, ananas, cashewnøtter kan også has i
Gjør klar en liten form med bakepapir, evt. Jeg brukker vanilla bean paste som jeg har kjøpt her nede. Spray gjerne bakepapiret med matfett for lettere å løsne karamellene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.