Pasta carbonara har vært en livrett for meg siden jeg smakte "Pasta di Parma" da jeg var 13 år, men jeg fikk et helt annet syn når jeg lærte meg av tidligere kollega å lage skikkelig hjemmelaget pasta carbonara
Som grønnsaker i denne gratengen valgte jeg å bruke neper, mais, løk og sjampinjong, men du kan bare bruke de grønnsaker du måtte ønske eller du har tilgjengelig
Skjær bacon i små terninger. Visp eggeplommene i en bolle og tilsett revet ost. Brun bacon terningene på middelshøy varme i en teflonpanne til fettet smelter
Pølse og brokkoli gratengPastasalat med avokado og appelsin vinaigretteDel på. Spagetti carbonara en en velkjent og smakfull pastarett, som jeg personlig alltid har likt
Tortellini grateng er en rett jeg “hev” sammen nå en dag, som jeg skal huske på til en annen gang. Den kjedelige tilbuds-tortellinien ble knallgod som grateng
Pasta carbonara er en kjent italiensk pastarett. Den tilberedes vanligvis med spaghetti. Over den ferdigkokte pastaen helles en blanding av stekt pancetta (italiensk bacon), svart pepper,
Carbonara500 gr spagetti200 gr bacon eller pancetta4 eggeplommer1,5 dl kremfløte150 gr nyrevet parmesansalt og peppersmørSkjære bacon i terninger, og stek i smør til det blir sprøtt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.