Ønsker du de vegetar så fyll opp med ost, aubergine, spinat og tomater. Pasta med pesto. Cannelloni er fylte pastarør som gratineres i ovnen og er nok en supergod italiensk klassiker
En ricottamed bare helmelk blir litt mer knudrete og minner mye om cottage cheese. som pålegg, i ostekake, som fyll i Ravioli Napolitana, og er kjempegod å blande med roquefort for å lage deilig krem som fyll i vannbakkels eller på kjeks
Cannellonimed pøse og tomat(Bok. Så nå var det på tide å teste ut denne mafioseretten, og heldigvis er jeg nå i den situasjonen at ingen hevngjerrig eldre sicilianer med uklar diksjon kan dukke opp å øve vold mot meg og mine kneskåler
Ønsker du en vegetarvariant så fyll opp med ost, spinat og tomater. Pasta med pesto. Godt det også. Cannelloni er fylte pastarør, men her benytter vi lasagneplater i stedet
Så fyller du cannelloniformenemed kjøttsausen og legger dem forsiktig i en smurt form. eks kjøttsaus og legger et lag med ostesaus på toppen, for så å steke i ovnen
Jeg digger cannelloni, og så klart er det også godt med den klassiske versjonen medbolognese. Server med en frisk salat med vinaigrette og eventuelt litt lyst brød
Serveres med lønnesirup og syltetøy/friske bær. 3 egg250 g Ricottaost2,5 dl melk2,5 dl hvetemel1 ts bakepulverlitt salt2 bananerSkill eggeneBland ricottaost, melk og eggeplommer i en bolleBland inn mel, bakepulver og saltPisk eggehvitene stive og vend dette forsiktig inn i rørenBananene skal skjæres i tynne skiver og blandes inn til sluttStek pannekakene i smør på middels varme til de har fått en gyllen farge. 250 g Ricottaost
Ta dem opp med en hullsleiv når de er ferdigkokt, og legg dem i en bolle med iskaldt vann. Stek under omrøring, og bryt opp klumper, til kjøttet skifter farge
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.