Idag får dere oppskrift på en sjokolade og banan -. kake/brød. Bland hvetemel, kakao og natron. dager. Bland smør, bananer, sukker og egg sammen i en annen skål
Den stivpisker du og vender inn etter atalt det andre(inkludert eggeplommen) er blandetsammen. Det er tross alt det perfekte navnet på denne kaka, og det fikk jeg ikke til å låte like fancy på norsk
I går prøvde jeg meg for første gang på å lagecakepops. Så hvis du vil gjøre det enkelt, kan du jo bytte ut sjokoladekakebunnen med en ferdigmiks, men husk at den hjemmelagdesmaken får du bare ved å lage den fra bunnen av
I daghar jeg lagetfantastiskeCakePops, som smelter på tungen. Her er det viktig at du dypper i strø med en gang siden sjokoladen stivner raskt på den fryste cakepopen
Need not havecake tin you maywant to use an iron pot or bowl of refractoryglass. Whisk sugar eggs until fluffy add flour turn gently with aspatula so no air goes out
juledag for å vise hvordan jeg lagercakepops med ulike kakerester som for eksempel kranskekaker. Ellers så lagde jeg noe cake posp også med rester av en White Cakekakebunn
Har du diverse kakeresten i frysen så kan du bruke disse til å lagecakepops. Smelt resten avcandy melts eller sjokoladen, og dypp hver cake pop slik at den er helt dekket
Dagens søte fristelse er “Chocolate Crunch Cake with Marshmallowsandpistachios ” en oppskrift som er tatt ut fra Peggy Porshen sin nye, fantastiskebake-bok
Yesterday when I posted a picture of this Chocolatecake with Oreo frosting on my instagram, I promised you all to post the recipe on my blog, so her it is
Siden han er glad i kokos i kombinasjon med sjokolade(kake), bestemte jeg meg for at det var den veien jeg skulle gå, så jeg lagde en variantavGermanChocolateCake etter inspirasjonfra denne kaken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.