ca 2 dl fløte . Pisk med en visp til blandingen tykner (Vaniljekremen tykner fordi egget koagulerer ved ca 65 grader. Hvis det begynner å boble i bunnen av kjelen, må du røre kjempegodt i ca 3 sekunder før du trekker kjelen av plata – rør godt, og gjenta. ca 2 dl fløte
Kok opp og la koke i ca 10 minutter, til marmeladen er redusert til ca halv mengde. Når man lager syltetøy må man ofte tilsette tykningsmidler for å få den rette konsistensen
-) ( ca 10- 18 stk ). 100 gram margarin 25 gram smør ( evt bruke kun melkefri margarin ) 2,5 dl laktosefri melk 1 ss sukker 130 g Toro lys glutenfri kakemix 0,5 ts vaniljesukker 3,5 egg ******* Fremgangsmåte. 5) La så Vannbakkelse-massen gå i ca 10 minutter. ( ca 10 litt "store" eller 18 litt mindre/ ca 2ss eller ca 1ss) 7) Stek vannbakkelsen på nest nederste rille i ovnen i ca * 20 -25 minutter men sett ned ovnstemperaturen litt de siste minuttene om de begynner å bli for "brune". * Bruker du 2 spiseskjeer pr Vannbakkelse bør du steke dem i ca 20-25 minutter, bruker du 1 spiseskje pr Vannbakkelse holder det med ca 15- 20 minutter. Tips en venn ca 10- 18 stk
Legg gelatinplatene i det kalde vannet og la ligge i fem minutter. Hele geleoppskriften ligger på ca 60 kalorier så dette er dessert man kan nyte med god samvittighet. Blir det for kjedelig med bare gele kan du for eksempel prøve denne vaniljesausen fra Eldorado (pulveret blandes ut med 7,5 dl melk og gir 54 kcal per 100 gram), eller med hjemmelaget vaniljekrem, skyr vanilje, vaniljekesam etc. 54 kcal per
250 gram melis 50 g mandelmel 55 g malte mandler 170 g stivpiskede eggehviter ( ca 5-6 stk ) Rød konditor farge 1 ss sukker *** Fyll. 5) la makronene stå å tørke på disken i ca 25 minuttet før du steker dem. Sett ovnen på 130 grader varmluft imens. 6) stek så makronene i ca 15-17 minutter midt i ovnen, med stekedøren litt på "gløtt" og ha en ekstra stekeplate under. Sånn skal dem helst se ut inni /utenpå når de er ferdig stekte 7) ta makronene ut av ovnene når de er ferdig stekte og la de stå på brettet i minst 5 minutter før du tar dem forsiktig over på en rist. Tilsett så ønsket smak feks litt mer sitronsaft, romdråper/ vaniljedråper, syltetøy uten klumper, ca 0,5 ts kakaopulver ect ect
Svinekjøttdeig og søtpotet med basilikum - fra ca. Kok dette i ca. Dette blir ca. ( ca. 200 gram kjøttdeig av svin 300 gram søtpotet 50 gram purre 200 gram brokkoli 100 gram grønnsaksvann 3ts basilikum krydder 400 gram kokt ris. 20 minutter
Gryterett - fra ca. Kok dette i ca. Dette blir ca. 200 gram kjøttdeig av svin 200 gram Brokkoli 50 gram purre 300 gram mais 150 gram paprika 50 gram kokosmelk 50 gram grønnsaksvann 400 gram kokt ris 1ts spisskummen 1ts paprikapulver. 20 minutter. 12 porsjoner ( ca
5 dl melk (lunkes til ca. 30 grader). - Hev deigen ca 1/2 time i ovn på 40 grader. - Stek ca 10 min på 200 grader. 5 dl melk (lunkes til ca. 30 grader)
- ca. Smelt smør i en jerngryte eller annen tykkbunnet gryte og fres løken et par minutter. ca. La gryta småkoke i 20 minutter, jo lenger den får brasere jo bedre smak får du
Stekes i ca. Kok opp og la det småkoke i noen minutter. 300 g crème fraîche. Tilsett grønnsaker og stek på middels varme under omrøring i ca 5 minutter. 20 minutter ved 200 ºC eller til retten har en gyllen farge. 300 g crème fraîche
Cashewnøtter. Ta i ananas og cashewnøtter rett før servering. Cashewnøtter. Ca 4 porsjoner. Jeg bruker ca 3-4 kyllingfiletter, en boks kokosmelk og 2-3 ss red curry paste. Ca 4 porsjoner. ca 3-4 kyllingfilet
La røret stå i ca 10 minutter. Varm en stekepanne (helst en jernpanne) over middels lav varme og ha ca 1 ts fett oppi. Hell ca 1/2 dl røre oppi panna og vend slik at røren kommer ut til kanten. Stek til du ser små bobler og sprekker på overflaten av pannekaken, snu og stek den andre siden (ca 4 til 5 minutter totalt)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.