Innimellom så treffer man på en oppskrift som virkelig gjør kakebakerlivet verdt å leve. For å få til kanten rundt, klipper du til bakepapir som du fester inni springformen med litt nøytral olje
Jeg er en “sucker” på gjærbakst, grove og fine rundstykker, men jeg ble positivt overrasket over hvor enkle, saftige og smakfulle disse cottage cheese rundstykkene var
Ha på litt pizzasaus, og bre den utover. Men i en travelhverdag syns jeg at ferdigkjøpt er innafor. For meg som elsker å sitte å "plukke" er tapas ihvertfall helt perfekt
Følg meg gjerne på Facebook. Save Recipe Print. Klikk for å dele på Twitter(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Facebook(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Google+(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Pinterest(åpnes i en ny fane)Klikk for å dele på Reddit(åpnes i en ny fane)
Stek løk og vårløk i olje på medium varme til det mykner. Og de passer dessuten utmerket til suppe, i matboksen, på piknik, biltur, kveldsmat, på vei til jobb og du vet, det meste
de skal være faste, påkantenav crispy på utsiden, men alikevel ultramyke inni. La de ettersteke helt til de stivner på samme bakebrett eller skli de ut av bakebrettet med hjelp av bakepapiret
Varm smør pålav varme i en kjele, og ha sukker tilgjengelig. Sett kjelen tilbake på platen og la det stå der på svak varme, slik at sukkeret også smelter
Og det beste av alt. Dette må være verdens enkleste kake. Ikke når du kan lage en super saftig, sunn og sukkerfri kake, helt fra bunnen, på bare 1-2-3. Stekes i en brødform på 180 grader i 45 minutter
I dag skal dere få oppskriften påverdens beste lavkarbobrød. Ta brødet forsiktig ut av formen, snu det på hodet og bank forsiktig for å høre om det er ferdig
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.