500 gr
renset kantarell, 1-1 1/2 dl god olivenolje, 3 fedd hvitløk i skiver, 3 stk sjalottløk i skiver, 3-4 kvister frisk rosmarin, saft og skall fra 1/2 sitron, 1 ss brunt sukker, salt, nykvernet sortpepper.
En god ting man kan gjøre med plommer dersom man har tilgang, er sylting. Plommesyltetøy. Da bevarer du plommen utover høsten og kan servere den til dessert sammen med en kule is en dag du måtte ønske
Syltet kål , svensk pizzasalat. 13. 10. 2014 kl. 12. 00 i. Div tilbehør mat. Ingen kommentarer. Oppskrift. Jeg har brukt 2 små hodekål1/2 papairka1 chilli5 fedd hvitløk1 ss hjemmelaget italiensk krydderblanding (Oppskrift finner du her)2 ts timian2-3 ss rapseoljeBland alt, og trøkk det tett tett oppi glassene
1 kg rødbeter. 7 dl eddik. 3 dl vann. 3 stjerneanis. 1 ss hel pepper. salt. 200 gram sukker. Vask rødbetene varsomt og passe på å ikke få hull i skallet da fargen vil gå ut i vannet når de kokes
Kantareller har en særegen og god smak, de passer bra som tilbehør på høsten, og med litt salt, pepper og fløte, blir den kremete, smakfull, mild og god
Tipset fikk eg fra en kompis som er kokk, kjekt med litt innspel utanfrå. For ekstra smak kan du gjerne piffe opp laken med for eksempel lauberblad, frisk ingefær eller heil pepper
Solen tittet frem og lyste omkapp med "skogens gull"Soppen stekes i ovn,noe som gjør hele prosessen latterlig enkel,og som samtidig gir en fantastisk god kraft å dyppe f
Den esken med solgule kantareller som står i grønnsaksdisken i butikken frister meg noe aldeles utrolig - jeg kan rett og slett ikke gå forbi uten å fylle en pose
Det er jo ikke til å stikke under en stol at det er sopp år i år, og for meg som forvandles til krøsemaja når høsten setter inn er det rimelig hardt med skogen full av blåbær og kantarell
Den klassiske bruschettaen, det ristede brødet, toppes gjerne med tomatsalsa, salt & pepper. Stekt i olivenolje på panne, påsmørt en god pesto, litt ruccola og avokado med italiensk spekeskinke (Prosciutto) på toppen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.