M. i. n. m. a. e. r. v. g. h. u. f. s. k. ,. o. d. t. b. l. å. j. D. J. p. -. c. y. O. æ. ø. T. 4. 3. (. ). 1. 0. R. K. F. 2. 5. E. S. A. w. L. t g. d l
Smør fennikelen inn med olivenolje og høvle parmesan over den flate delen. Da spiser også barna godt, når de ikke må følge for mye med på om det dukker opp fiskeben
På menyen til alle italienske restauranter jeg har vært på til nå, står antipasti som en egen forrett og betyr som oftest en tallerken med forskjellige grønnsaker bearbeidet på forskjellig vis
Grillmat har lett for å bli fort kaldt, be gjestene forsyne seg av tilbehøret først på tallerkenen, og la dem vente til kjøttet (eller fisken) er ferdig, da får de varmt kjøtt til tilbehøret og kan begynnne å spise med en gang
La så paprikaene stå og avkjøle seg en stund på plata, før du starter på jobben med å rense dem. Når de blir kalde faller de sammen og blir flate , men ta det med ro, dette er helt normalt
Steketiden for crostini vil variere fra ovn til ovn, men følg med slik at de ikke blir brent. Server grilletpaprikaog brie på crostini, og du har en perfekt tapas
Den passer på loff, ristet broche, grovt brød ogbruschetta. I ovnen pleier jeg å dele paprikaen i to eller tre, ta ut frø og ta vekk stilk og legge den med skallet opp i en langpanne eller ildfast form
Spør du meg er det vel frittata litt mer sexy enn en tradisjonell norsk omelett også, i hvert fall når du boler den opp med såpass mye italienske godsaker som det vi har gjort
Koteletter medgrilletpaprika er en fargerik, rimelig og smakfull rett. Ikke bare er paprikaen fargerik, den smakene også nydelige og passer perfekt til kotelettene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.