Å lage bruchetta til lunsj eller kvelds er alltid populært uansett hva du lager den av, brødet kan godt være noen dager gammelt, greit å bruke opp gammelt brød, det skal jo ristes eller stekes så det blir godt uansett og så kan du bare laste på med det du har for hånden
ASPARGESMED SPEKESKINKE. Kyllingspyd, asparges mes spekeskinke og grilla lompewraps har våre gjenganere på grillen tidligere i sommer, så her kommer dei svært raske og enkle oppskriftene - SMAKFULLE KYLLINGSPYD
Suppe med bacon og bønner. Tomatsuppe med tortellini. Kantareller, bacon og løk på hjemmebakt speltbrød. Små rugbrød med pate, vingele og pistasjnøtter
Når de er avkjølt legger du på salat, to skiver spekeskinke, kylling og så fordeler du de marinerte tomatene over, la gjerne noe av marinaden følge med, til slutt topper du med frisk timian og strimlet sitronskall
I Italia får man Bruchetta som en liten forrett mens man venter på middagen, den består av er stykke brød gjerne ristet, med noe oppå - det kan være veldig forskjellig, alt etter hva man har i huset
Kok egg og kok potetene med skallet på. Til denne salaten passer det veldig godt med grovt flatbrød. Dette er noe av det mest populære jeg kan servere på varme dager, og når det i tillegg er enkelt og raskt er det ingen grunn til å la være, det er jo kjempegodt
Pinsetur på hytta i fjellheimen -innledes med vårlige asparges, til tross for litt snø og. Kok opp vann i en vid kjele, sammen med smør, sukker, salt og sitronsaft
En annen ting som er så kjekt med slike retter, du kan bruke alt det du liker og alt det du har av rester, og så får du til gjengjeld en nydelig duftende middagsrett som smaker herlig
Med jordbær i kjøla og nyinnkjøpt lokale asparges, ville jeg blande disse elementene i en salat. Etter kvelden på Geitmyra gård og Andreas Viestad, fikk vi med oss en pakke med Æra spekeskinkeog rykte om at det snart kommer en utfordring angående spekemat
Hører med til historien at jeg forstyrret mer enn jeg var behjelpelig og at det nok hadde gått litt fortere hvis han hadde hatt mer enn en gryte til rådighet
Lettvint ost-, skinke- og purre-pai med halvgrov paibunn. Finn fram aspargesog bacon. I tillegg til å passe ypperlig som forrett, fungerer den både som en tapasrett og tilbehør til annen middag
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.