Brokkoli- og champingnon-pai uten bunn
Heidi Bergersen
Heidi Bergersen
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 10 egg (4 + 6)
  • 5 dl kremfløte (2 + 3) 1 bogskinke (kyllingfilet eller annet kjøtt passer sikkert også, med det var bogskinke vi hadde) 400 g + fersk champingnon 1 brokkolibukett 1 purreløk 2 tomater 3 dl revet ost Grønne oliven etter selvvalgt mengde Krydder: 1 ss Timian og
  • 3 ss persille
  • 6 egg
  • 3 dl egg
  • 4 egg
  • 2 dl kremfløte
  • 02.03.2014 kl.19:04
  • Det såg godt ut! Må testes, takk for tipset:)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.