Heisann, håper dere hat hatt en fin uke så langt. Gikk meg en tur i går og lagde sufflet eller formen omelett som Hobbykokken kaller det, tok utgangspunkt i hans oppskrift byttet bare muskatnøtt med chipotle og Jarlsberg ost med Mozzarella ost
Ostesufflé er en lekker rett å ha på repertoaret. Med nokså liten arbeidsinnsats og få ingredienser kan man trylle frem en feiende flott, luftig sufflé
En sann nytelse. Ostesufflè. 07. 11. 2015 kl. 15. 33 i. Middag. 9 kommentarer. Gårsdagens middag i Bakkely. Og har du ikke prøvd den før,så burde du virkelig
Ikke kast eggehviten, den kan du bruke til andre ting som i en grateng, sufflé, pavlovakake eller rett og slett i en omelett, viste du forresten at man kan fryse eggehvite
Pasta er som sufflé, maten venter ikke på gjestene, men gjestene venter på maten. En ekte Italiensk pastarett fra Roma, denne finnes på mange menyer hvis du tar turen til hovedstaden i Italia ♫♪
Når det er gått en halvtime skrur du ovnen ned til 250, tar det brennhete stekebrettet ut av ovnen, deler deigen i ca 8-9 emner og bakser de over på brettet etter som du skjærer de opp. 250, tar det brennhete stekebrettet ut av ovnen, deler deigen i ca
De skal bare bli varme, ikke brennhete. De skal bare bli varme, ikke brennhete. Kjenner man til én rett fra Midt-Østen er sjansen stor for at det er hummus
Min fantastiske Ostesuffle. 02. 01. 2015 kl. 14. 34 i. Blogg. Ingen kommentarer. Nydelig ostesuffle
Denne ostesuffleen må bare nytes rett og slett, alene , eller med en god salat og rødvin til
Ikke kast eggehviten, den kan du bruke til andre ting som i en grateng, sufflé, pavlovakake eller rett og slett i en omelett, viste du forresten at man kan fryse eggehvite
Ostesufflé er fantastisk godt, men et kulinarisk mareritt for mange. Det har vært utrolig morsomt å være avbildet på melkekartonger over hele landet i sommer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.