Det er mandag, og hvorfor ikke starte uken medbrennendekjærlighet. Smelt smør i kjelen, og hell grønnsakene tilbake i kjelen og mos dem med en en stavmikser eller en rotmoser
Fra gammelt av var det ofte bacon og løk, kjøttrester og grønnsaker som ble stekt og lagt på en seng av hjemmelaget (eller etterhvert fra pose) potetmos som var rørt inn med egg og kanskje litt ost
Begynn med å lage potetmos. Ikke kjør/mos for lenge i maskin, da kan potetmosen bli seig. Stek flesk/bacon i en stekepanne med litt smør til det blir gyllent
Denne formen er middag for to store og en liten i to dager, med litt salat eller grønnsaker til. For noen år siden kom sønnen min hjem fra barnehagen og hadde lært en ny middagsrett
Ha i tomater, smak til med tabasco, salt og pepper. 1 porsjon potetpurè400 g kjøttdeig3 ss olivenolje1 hakket løk1 fedd hvitløklitt tabasco1 boks hakkede tomatersalt og pepper200 g revet ostSett ovnen på 200 grader Stek kjøttdeig, krydre med salt og pepper
bruk potetmos fra pose). Stek bacon og legg oppå mosen sammen med de stekte pølsene til. Mens potetene fortsatt er varme, press eller mos halvparten av dem sammen med smøret
Fordel potetmosen på serveringsfat og legg over bacon, epler og løk. Mens potetene fortsatt er varme, press eller mos halvparten av dem sammen med smøret
noen poteter (potetrösti, potetmos, kokte poteter med smør o. Stekt torskeloin med pesto, bacon,. gjenstår det bare å steke torsken mens du legger opp tallerknene med pesto og tilbehør
Mos det sammen med en potetmoser. Samtidig som fisken steker, så lager man potetmos. Legg baconet ved sidenen og server medbaconfettet til de som ønsker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.