Brandade. Kok opp en kjele med vann, og legg oppi torsken. Dette er riktig godt med spennende smaker. Legg brandaden som en kule på toppen, og dryss over resten av bladpersillen
Server torsk, rogn, poteter og gulrot med godt med smør over. Hakk løk og bland sammen med smøret. Fersktorsk og stekt rogn er en slik ting som jeg kun spiser hjemme hos mor, synd siden det er veldig godt
Torsk bakt i ovn er noe av det beste jeg vet, fisken blir saftig og velsmakende, ingen fiskekasserolle, ingen fiskelukt og fisken blir helt perfekt "kokt"
Var en tur innom butikken for å se om de hadde fått inn noe fersk skrei. Og man kan vel si at det som fungerer med skrei fungerer like så godt til torsk, selv om man heller skulle ønske at man fikk tak i skrei, da sesongen er noe begrenset
Ha mandler, fersk persille, olivenolje og sitronsaft i en matmølle (hakkefunksjonen til en stavmikser) og kjør sammen i noen sekunder til at du har en litt grov masse
Jeg ble oppfordret av Godfisk til å delta på deres Instagram konkurranse om å komme opp med tips og gode oppskrifter til torskemiddag og hashtagge de med #codshare
Torskeloins pensles med pesto, enten rød eller grønn, og pakkes inn i parmaskinke. Du vender spinaten i olivenolje med sjalottløk og hvitløk, og tilsetter en pose potetmos
Torsk er noe av det beste jeg vet og ovnsbakte rotgrønnsaker både ser og smaker fantastisk godt, når det da i tillegg serveres med stekt bacon til, blir dette et eventyrkig godt måltid
Server torskmed bacon og bønnestuing. Smak til med salt, og hold det hele varmt på svak varme. Vi har imidlertid fått veldig sansen for ryggstykker av torsk fra Findus
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.