1 dl
sammalt rugmel. Mitt mel heter Roggenschrotmehl og må vel helst være det samme som sammalt grov rug.
4 dl
fin, sammalt hvete
6 dl
hvetemel
Jeg pleier å bruke fersk gjær for det har jeg best erfaringer med, men denne gangen hadde jeg bare tørrgjær hjemme. Det får stå sin prøve og blir sikkert greit :-)
Svinestek er ikkebillig mat, men jeg kommer definitivttil å lage dette igjen for dette var en hit. 1 - 1 1/2 kg svinestek. 2 hvitløksfedd. 1 - 1 1/2 kg svinestek. 2 løk 2 hvitløksfedd 2 tomater 2,5 dl øl
Steking av brødileirgryte. Dette brødet ble til ved litt fjerne forhold. Varm leirgryteni ovnen. Deigen ble laget, men i løpet av kvelden ble den avglemt…
Her kommer oppskrift på et halvgrovt brød som lages ileirgryte. Sett brøddeigenileirgryta, sett på lokk å la den igjen heve til nesten dobbel størrelse
Da ble det endeligeltefrittbrød her hos meg også. Ta brødet ut av formen og bank under. Sett inn en ildfast form/ jerngryte/ leirgryte med lokk samtidig
Jeg lager minirömertopf og det går sånn for seg. Lørdagsgrøt eller julegrøt eller bare ganske enkelt grøt, risengrynsgrøt hører med til den norske matkulturen
Enkelt eltefrittbrød med bygg. DUGA AS/Anne-Marte R. Deigen skal være løs ikonsistensen. Ikke fullt så godt som grovbrødet, men grovere enn mange basisbrød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.