Brød, Forretter, Middag, Tilbehør. Til gjengjeld blir det utrolig luftig og mykt inni og sprøtt utenpåmed smak av oliven, soltørkede tomater, fetaost, maldonsalt og krydderurter
Da har du snurret det til et brød, og gjør det samme med de to som ligger igjen. Vi nordmenn spiser mye brød, og det å bake sitt eget brød er så absolutt verdt det
Og hva med å varte opp med søtpotet-brød på lørdags- eller søndagfrokosten. Men i dag var tydeligvis dagen, for nå har jeg en god haug med søtpotet-brød i fryseren
Har liksom mistet gnisten på kjøkkenbenken, men litt rask og sunn kveldsmat er godt. - I en annen bolle rører du sammen eggene, kremost, bakepulver og salt
Skal ikke bli knekkebrød 200 gram cottage cheese. 100 gram grovt mel el glutenfritt mel. Ha litt vann i. men pass på skal bare jevne ut sånn at deigen blir klissete
så kjekt å kunne sende med barna hjemmelaget brød. bland sammen melk, sammalt hvete fin og grov, sammalt rug fin og grov, havregryn og havre kli til fordeigen
De to sistnevnte blander jeg helst med en god del hvetemel, for å få luftige og gode brød. Bare deigen får hevet seg fint, er det ikke så nøye med hvor lenge den står
B. r. ø. d. e. t. l. a. g. p. å. k. u. n. f. ,. v. i. b. h. s. o. j. D. m. y. æ. /. (. ). I. A. T. 1. 8. 0. 4. -. 5. J. “. c. ”. M. N. w. R. H. q. ♥. 7. 9. 2. 6. 3. S. F. L. V. d l
Ha i nesten alt vannet og elt deigen lenge og vel. 33l) og 1 liter vann (ha i litt mer om deigen blir tørr). Etterhev i 1 time og stek deretter på 200 grader i 1 time. 33l) og 1 liter vann (ha i litt mer om deigen blir tørr)
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.