Boller med krem – uten gluten, gjær, melkeprodukter og egg
Lovely Liller
Lovely Liller
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Allergivennlige boller med krem
  • Nok til 10 boller
  • 85 g Sorghum mel
  • 2 ss Garbanzo bønnemel
  • 6 ss Tapioca mel
  • 1/2 ts natron
  • 1/2 bakepulver (kan sløyfes)
  • 1/2 ts kardemomme (valgfritt)
  • 1-2 ss kokospalme sukker eller sukrin
  • 3 ss nøttesmør (jeg brukte kokossmør)
  • 2 ts vanilje ekstrakt
  • 2 ts malte linfrø eller chiafrø
  • 0,6 dl vegansk melk (jeg brukte kokosmelk)
  • 1 ts eplecider eddik
  • 0,5 dl vegansk melk (jeg brukte kokosmelk)
  • 30-40 dråper stevia vanilje og krem
  • 1 ss Tapioca mel
  • 1 ss vanilje ekstrakt
  • en klype himalayasalt
  • 2 bokser fullfett kokosmelk
  • 1 ss kokosmel

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.