skolebollerog kanelsnurrer. var en bolle medepleog tosca fyll på toppen og det var fantastisk godt. Begynn med å lage bolledeigen, og la den heve til den er
Ein av mine favoritter fortiå e juice av appelsin, epleoggulrot. Ha masse isbitar i og nyt. For 3 år siden fikk eg juicemaskin til bursdagen, og eg har perioder der eg bruke an mye. 1 grønt eple (e mye friskare med grønne enn røde epler i juice). 1 gulrot. 1 grønt eple (e mye friskare med grønne enn røde epler i juice). 1 gulrot Detta gir et stort glass
Pastinakkmos medepleoggulrot. Dessuten er denne deilige rotfrukten full av vitamin C, en antioksidant som bidrar til et bedre rustet immunforsvar, og dessuten hjelper med opptak av jern i tarmen
Fortsett med søtpotet, gulrøtter og vann. Dere som må ha kjøtt, kan for eksempel ha sprøstekt bacon eller noen spiseskjeer med stekt kjøttdeig som garnityr
Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker på hveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell
Epledesserten er en min egen versjon av "bakte eplermed mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Desserten serveres lun med hva du måtte ønske av krem, crème fraiche, tyrkisk yoghurt eller vaniljeis
Fylt med ost og deilig pizzafyll, toppet med deilig krydder. Hvis du ikke har kjøttdeig med innblandet pizzasaus slik som jeg bruker her så smører du litt pizzasaus på bunden før du legger på fyllet
Fjern fra ovnen og toppe eplenemed blandingen. Serverer varm toppet med vaniljeis. Du kan bruke hasselback teknikk for å lage både bakte poteter og søtpoteter, delvis skjære på toppen for å få herlig sprø konsistens på toppen mens insiden er fortsatt myk, bruke litt olivenolje eller urtesmør for å penslet i mellom skivene
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.