Bolleblomkål suppe
Evas kjøkken
Evas kjøkken
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 1 finhakket løk
  • 5 cm av en purre, finhakket
  • 2 ss olivenolje
  • 6 dl grønnsakskraft
  • 2 ss rømme
  • 1 brokkoli
  • 200 gram pillede reker
  • 1 teskje karri
  • Salt og pepper
  • 2 spiseskjeer finhakket gressløk
  • 7,5 dl lunket vann
  • 700 gram sammalt hvetemel
  • 150 gram sammalt rug
  • 150 gram fint hvetemel
  • 1 ts havsalt
  • 1/2 pk tørrgjær
  • 30-40 minutter til de er gyllenbrune

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.