Sikt det over i en annen bolle. Så i dag deler jeg oppskriften på min absolutte favorittfocaccia. Vi elsker å lage småretter i helgene som man kan dele, og det passer så godt med nybakt focaccia til
Slik som disse supergode, myke hvetebollene med ekstra god smak av ekte vanilje og kardemomme. Det er ikke noe hokus pokus med denne oppskriften, og både vanilje og kardemomme er jo nokså vanlige smaker på hveteboller, men her tilsatte jeg altså litt ekstra av begge deler og det gjorde faktisk en nydelig forskjell
Bollene du bare må ha. Jeg og kjæresten min bakte boller i helgen, og vi har funnet ut at vanlige boller er ok, og det samme gjelder egentlig kanelsnurrer
I dag har jeg fyllt fryseren med boller. De beste bollene som finnes, er Bolle Surprise. Jeg skal ikke skryte på meg grunnoppskriften på bollene, den har jeg tatt fra brodogkorn
Her kommer det oppskrift på focaccia, noe som er utrolig godt til salater og grillmat. Du trenger. 7dl lunkent vann1 pose tørrgjær15 gram salt1kg hvetemjælBland alt til en litt seig deig
Det gjør bollene ekstra myke og gode, men du kan også lage disse bollene med annen type gjærdeig. Pisk egget lett sammen med melk og pensle over bollene med blandingen
og tomat i en bakebolle og rør det. Focaccia-brød kan serveres til kjøtt, fisk,. en bolle. Steik focaccia-brødet midt i ovnen på 200 grader i ca 20 min
Det gjør bollene ekstra myke og gode, men du kan også lage disse bollene med annen type gjærdeig. Pisk egget lett sammen med melk og pensle over bollene med blandingen
Selv om disse bollene lages helt uten melk, må jeg ærlig innrømme at dette er en av mine beste bolle-oppskrifterEn kan selvsagt lage bollene med melk, da byttes melkefritt margarin med vanlig margarin og vann med melk
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.