Boknafisk og kattastrofe
Vestlandet fiske i Kvinnherad
Vestlandet fiske i Kvinnherad
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 3-4 kg Fisken må være sløyd og hodekappet, vasket og skyllet godt. Så skal fisken flekkes eller rotskjæres. Skjær langs benet, helt bak til sporden, og skjær bort ca. 2/3 av ryggbeinet fra nakken og bakover. Den bakre del av ryggbeinet følger den ene halvdelen av fisken. Legg fisken i et kar der bunnen er dekket med grovt salt og dryss et lag salt over fisken. La fisken ligge i 2-3 døgn Skyll den i kaldt vann og heng den til tørking i 7-14 dager eller til den er så tørr du vil ha den. Tørker den lengre går den mot tørrfisk.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.