a Fredrik Nylén (Fredriks fika), Liv Sandberg, Carolina König og mange fler. I forbindelse med att verdens största lakritsfest, nemlig Lakritsfestivalen, arrangeres i Stockholm i helgen (woohoo
være med på å fylle hele byen med smaksprøver, matopplevelser og aktiviteter. Trine Sandberg fra Trines Matblogg signerer boken sin og Anne Brith Davidsen fra Villa Perlesukker skal ha en Cup Cake-konkurranse
Spekepølse etter gammal metode er i ferd med å bli ei rørsle i den norske lokalmatproduksjonen. Filmskapar Øyvind Sandberg fekk Amanda-prisen for den fengslande fortellinga om Magnhild, mora Maria og Ole Hjelmås som på Dyrdal gard i Hordaland held liv i gamle tradisjonar, mellom anna spekepølse slik dei truleg har blitt lagd i hundrevis av år – kanskje heilt tilbake til vikingtida
Med ein gong kjøttet er partert, og er i gang med modningsprosessen, startar nedbrytinga. Magnhild Dyrdal er stor stjerne i det norske tradisjonsmat-miljøet, ikkje minst takka vere regissør Øyvind Sandberg sin dokumentarfilm «Folk ved fjorden», som mellom anna fekk Amanda-pris
De siste ukers bloggtreff og andre sammenkomst har gitt inspirasjon til denne retten. Trukket torsk med potet-, agurk- eple-, og spekeskinkesalat med ramsløkmajones
med shampis, smågodt. for dette var første større bloggtreffet for oss alle. Hos Black Design fant jeg denne nissekrukka, og måtte `prøvekjøre`den sånn i full fart i dag med lyslenke, kongler og en lerkekrans
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.