Helst med rødt skall. Potetstappe er godt tilbehør til det aller meste. Ha i en gryte med kaldt vann. Hell av vannet på potetene og bland med mekeblandingen
Enten du lager med kylling, fiskekaker eller kjøttdeig. Enda bedre, sunnere og rimeligere blir det hvis du sørger for å stille med egne hamburgerbrød også
Vend fisken i egg, så i blandingen med sesamfrø og stek den i panne med smør. Hjemmelagetpotetstappe. Denne oppskriften er beregnet for to voksne og et barn
Så med godt mot satte jeg i gang - uten egentlig å vite hva jeg drev med. Hele røra er ca 2800 kcal, og med ca 20 rundtykker gir det 140 kcal pr rundstykke
Smak heller til med salt til slutt). Mos deretter alt sammen med en stapper til du har ønsket konsistens, tilsett eventuelt mer fløte dersom den er for tykk
ekstra grovt brød. 2 ss Soft margarin2,5 ss sammalt hvete mel4 dl økologisk ekstra lett melk2 klyper sydet flaksalt1/4 ts hvitt pepper1/4 ts muskat1/4 dels purreløk3 økologiske egg350 gram fersk laks2 dl ferdig kokt fullkorns makaroni3 skiver jarlsbergsost1 brødskive ekstra grovt brødTilbehør. (Gjerne ta av kjelen fra platen, slik at du unngår at sausen blir svidd)Spe inn melken under omrøringLegg i purreløken, salt, hvitt pepper og muskatLa småkoke i ca 5 minutterSmak og eventuelt ta i mer krydderHa i makaroni og fisk i sausenHa en og en plomme i blandingen og rør rundtStivpisk eggehvitene, skjær den forsiktig ut med en slikkepott og vend eggehvitene sammen med resten av blandingen
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.