Det er jo ikke mye som skal til …. Biff Stroganoff, glemt av mange …. Biff Stroganoff var i sin tid restaurantmat, men er nok hovedsaklig et «glemt» kapitel i vår mat-jungel
Tilsett crème fraîche og biffstrimlene, la det småkoke ett par minutter. Biff stroganoff er basert på de råvarene russerne hadde tilgjengelig på slutten av 1800-tallet. Drikkeklar nå, men kan også lagresVel bekomme ✿⊱╮ 800 g mørt oksekjøtt fra indre- eller ytrefilet
Biff stroganoff Save Print 4 porsjoner Ingredients 800 g biffkjøtt, grove biter 1 ss hvetemel olivenolje 2 løk, tynne båter 250 g aromasopp, skiver 2 ss tomatpurè 1 ss dijonsennep 2 dl rødvin 2 dl kjøttkraft 3 dl fløte eller creme fraîche salt og pepper eventuelt litt sukker Instructions Skjær biffkjøtt i grove biter, tørk godt av kjøttet. 800 g biffkjøtt
Men jeg skal absolutt ikkje klage, for jeg kommer jo heim til ferdig middag i kveld☺ Så da deler jeg heller gårsdagens middag med dere, nemlig biff stroganoff
Jeg vet det ikke ser så veldig delikat ut, men det ble skikkelig godt altså. Det er bare det at å legge opp maten på fatet fint ikke er min sterkeste side
Her kommer oppskrifta på Biff Stroganoff som jeg nevnte i går, den er rett og slett knall-god. #hverdag #helg #mat #oppskrift #biff #godt #kos 750 g oksekjøtt
Og da måtte jeg bare benytte muligheten til å lage Biff Stroganoff til middag i dag, for det er knall-godt i seg sjøl, men kantarellene gir den ekstra piffen som gjør det hele perfekt
Stroganoff er en god gryterett å varme seg på i kalde vintermåneder. Akkurat denne versjonen her har vært en suveren gjenganger i våre familieselskaper
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.