5 minutter
på hver side avhengig av om du ønsker det rødt eller grått inni. Når kjøttet er ferdig stekt legges det på fat, gjerne oppvarmet, og la kjøttet hvile i noen minutter før servering. Dette fordi at kraften skal få sette seg i kjøttet. Ellers vil du oppleve at dersom du skjærer i kjøttet når du har tatt det ut av pannen at kraften vil sige ut av kjøttet. Serveres med sjampinjonggodt og ostegratinerte poteter med blomkål. Velbekomme
La biffene hvile før servering. Krydre med salt, pepper og litt soyasaus. Hva er det med mennesker. Nesten litt lei meg, de er jo så søte de små dåhjortene, dådyr eller rådyr, som de også blir kalt, selv om det er tre forskjellige dyr av hjortefamilien
B. i. f. o. r. t. <. 3. S. u. n. g. v. e. l. d. b. m. a. s. ). P. k. h. T. p. 2. y. ø. 1. C. R. c. 6. j. /. 8. å. (. G. A. ,. 4. 0. V. F. K. H. N. 5. æ. E. -. 7. w. L. I. g g. d l
Server den stekte biffenmed soppsausen, fløtegratinerte poteterog ønsket tilbehør (f. Stek løk og hvitløk mykt i fett/sjy etter biffen (mens den hviler)
Etter at jeg hadde i fløten så smakte jeg til med salt og pepper. Og i helga skal man kose seg. Fløten bør også få koke i noen minutter så det blander seg godt med kjøttet og soppen
Grillspyd med syrlig biff må være smart tenkte jeg. Deretter ville jeg lage en syrlig biff. Når alt er ferdig anretter du med potet og sellerirotpurè i bunnen, og legg grillspydene oppå
Ostegratinerte tomatskiver er knallgodt…. Biffkjøtt. Smak til med salt og pepper. Mos blomkålen sammen med smør i en egen gryte- jeg bruker bare smør på øyemål, jeg liker smørsmaken, så jeg har i ett par gode «dæsjer»…
Server BiffStroganoff sammen med ris eller potetmos og grønnsaker. Del sjampinjong i biter eller skiver og stek sammen med løk inntil løken blir gylden og blank og soppen får en gyllen farge
Og det blir aldri for mye bèarnais så kjør på medbiffog bèarnaise saus til. Disse potetene er grovmost og rørt inn med finhakket hvitløk, vårløk og persille
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.