På hindi kalles det besan ka doodh som betyr melk med kikertemel. 4-5 ts ghee. 3/4 -1 ts gurkemeie – kan sløyfes. Etter 3-4 min, tilsett grovknuste mandler, melk og sukker. 4-5 ts ghee. 3/4 -1 ts gurkemeie
4 cm revet frisk ingefær 3 stk fedd hvitløk 1 stk rød chili 2 ss smør 3-4 stk gulrot 1 stk grønt revet eple 2 stk løk 3 ss hot curry 2 l vann med 2 hønsebuljongterninger 4-5 kyllingfileer deles i små biter 3 dl matfløte 2 ts salt 1-2 ts malt pepper Litt frisk koriander Fremgangsmåte
Oppskrifter/tips - lunsj og middag • Kommentarer. Indiske krydder kan bli litt røft for mange, men her gjelder det å justere og smake seg fram til den blir passelig for deg og dine
)I morgen kommer det mer info om iHerb-pakkene jeg fikk i går. ) Kikertpannekaker, eller socca, farinata og cecina som det tradisjonelt kalles i ulike deler av verden, er en tynn til middels tykk lefse/crepe av kikertmel
2-3 fedd hvitløk eller 1 kinahvitløk, om ønskelig. 5-10 dl olje til steking. La stå 10-15 minutter mens du renser og kutter grønnsakene. Etter 1-2 minutter bør disse vendes slik at de blir gjennomstekt
Ca 2 kyllingfilet og 8-12 kyllingklubber / eller 3 kyllingfilet , tint. Del kyllingfiletene i 4-5 biter og stek kyllingfilet og/eller kyllingklubbene raskt på høy varme på begge sider for å få stekeskorpe. Stek på midterste rille i 30-40 minutt. 8-12 kyllingklubber. 4-5 biter
Del så hver del i tre - kjevle ut hvert emne på en melet underlag til en tynn lefseHa på noen dråper olje på lefsen og gni det utoverStek lefsen på litt under middels varme i en tørr stekepanne med oljesiden ned i et par minutter
Denne oppskriften er enkel, men rik på smak, akkurat som indiske sauser skal være. 6-7 ss frisk koriander. Stek videre på medium varme med lokk på i ca 5-6 minutter. 6-7 ss frisk koriander
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.