I Bergen skal man tradisjons tro spise rømmegrøt med spekemat. Tilsett resten av meletKok i noen minutter slik at det blir en tykk røreTilsett varm melk og spe til ønsket tykkelseKok i 15 minutter for å få bort melsmakSmak til med saltServer med sukker og kanel og smøret fra rømmenI Bergen spiser de rømmegrøten sammen med spekemat og saltkringle
Kakene mine til Bergen. ) Idag ble jeg tipset om å sjekke ut en link til Bergensavisen. #gøy #moro #overraskelse #blogg #kake #hobby #jobb #firma #halden #Bergen #avis #omtale #marsipankake #bursdag #dåp #bryllup #fest #bestilling #journalist #Norge #2014 #september #høst #søndag #glad #love #life
heidiskaker - en kakeverden med oppskrifter, tips og inspirasjon :)
I går laget jeg glutenfri gjærbakst for første gang og de ferdige rundstykkene ble veldig gode. Dersom du ønsker å lage færre rundstykker, halverer du bare oppskriften
Eller langpannekake, som vi sier i Bergen. Imens har du brunt sukker, smør og fløte/melk i en kjele, la smøret smelte og sukkeret løse seg opp på middels varme
Oppskrift på bananpannekaker har jeg sett på flere blogger med oppgjennom, men da jeg skulle lage det selv falt valget på oppskriften jeg fant på Ida sin blogg
) Så som dere sikkert forstår er det oppholdsvær i Bergen idag, men fortsatt kjølig. Nå trenger 3 av oss nytt pass, og siden passkontorene i Bergen har slått seg sammen til et kontor og det er nytt system med forhåndsbestilling, er det nå 2-3 uker venting på å få time til bestilling av pass
Nå tenkte jeg å slappe og se litt på Sex and the City før det er natta. Putt så kyllingstrimlene i bollen og rør rundt slik at alle kyllingstrimlene blir dekket med olje og krydder
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.