Dette er en søt og myk formkake med nydelige smaker av banan, pekannøtter, vanilje og lønnesirup. Jeg anbefaler å begynne uken med å lage denne deilige banankaken på mandag
Banan blir faktisk mer smakfull og ekstra søt når den er moden og begynner å blir brun i skallet, det er derfor de gode å bruke i kake, pannekake, eller som jeg deler her, bananbrød
Jeg har siklet over Nora´s oppskrift på saftig bananbrødmed sjokoladebiter lenge nå – jeg elsker jo tross alt både sjokolade, brød og banan – så å ha tre av mine favoritt-ingredienser i ett og samme bakverk måtte jo bli bra
melet og kle formene med det. lage bananbrødmed sjokoladebiter. Smør to brødformer med litt smør. sist jeg har blogget, og unnskyldningene er mange… Skole, ferie og ny jobb, men
Hva tenker du om å starte dagen med en søt, saftig bananbrødskiveog en kopp kaffe. Egentlig så er det vel mer kake enn brød, men det er nå lagd i en brødform og ligner et brød, så da sier vi bananbrød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.