Krydre fisken med salt og pepper oglegg filetene i en ildfast form med olivenolje. Tilsett sitronsaft, hvitvin, salt og pepper, og kok til væsken er redusert til ca det halve - smak til med mer salt, pepper eller juster med sukker dersom den blir for bitter
og tilsett sammen med crème fraîche. Smør små porsjonsformer med margarin. salt og kvernet pepper. no, å der fant jeg ut denne, Egg Cocotte eller baktegg på norsk, som jeg måtte bare prøve ut
Posjer eggene. Pensles med litt olje og stekes under grillen i stekeovn. Knus den lett med en gaffel. Chorizo skjæres opp i passende biter og sprøstekes lett i en varm
Eggog asparges er kjempegodt sammen. Prøv en lekker forrett som både smaker godt og er enkel å lage. 2-3 aspagarges2 eggParmesanChorizo eller baconPepper. Kok eggene i 6-8 minutter avhengig av størrelse og hvor bløtekokte du vil ha deRens aspargesen og stek den sammen med bacon eller chorizoServermedeggeneog et godt dryss parmesan og avsluttningsvis pepper. 2 egg
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.