Du må bare lage deg kjøttboller i løpet av denne uka, du kommer til å elske disse. Det er i så fall fordi jeg må fortelle meg selv at det vilblihelt bra snart, både for humøret og motivasjonensin skyld
Gresk Moussaka lignerlitt på lasagne, men pasta er byttet ut med aubergine. Moussaka er en rett bestående av tre lag som alle tilberedes hver for seg før de kommer sammen i én og samme rett
Smak til med salt&pepper. Er du innom for middagstips har eg en ny og knallgod oppskrifttil dere, greskinspirerte kjøttboller med fetaost og oregano, servert med tatziki og rotmos
Midt mellom julebord og alle forberedelser kan det være greit med en grytemiddag. I overmorgen skrivervi desember, og tingvil mer og mer dreie seg om jul og juleforberedelser – også hos oss
Jo, dedt er sjømatfestene vi nøt på den lokale restauranten “Oarotaverna o Lakis”. Spisbare med gaffelen i hånden, legg fra deg kniven mens du spiser og ta små biter av gangen
Ei ny oppskrift som blir laga igjen og igjen, er denne deiligegreskekyllinggryta. Oppskrifta kjem frå ei av minefavoritt kokebøker, nemlig Lotta Lundgren si kokebok «Om jag var din hemmafru«
Jeg fraktet den barei langpannen. Og så er det bare å nyte. Hun er jo heltherlig og lager masse godt. Misforstå meg rett, jeg elsker sjokoladekake også sjokoladelangpanner, selv Toro
salt & pepper. Heisann, håper det står bra til. I dag har det vært kjempefint vær, men littkjølig da. Så i dag tok jeg t-banen opp til Frognerseteren og gikk ned igjentil Holmenkollen t-banestasjon
olje tilsteking. en klype chilipowder. olje tilsteking. Blandet salat av diverse grønnsaker, f. Hjertesalat, agurk, eple, paprika, avocado, squash, ananas, tomater m
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.