Bakedag. Fylte horn og foccacia i brødform. #bakedag #bakemag #horn #focaccia #oppskrift #nybakt. Jeg er glad i fargene og den friske luften, men aller mest er jeg glad i innekos når det regner ute og mørke kvelder
og tid for gjærbakst. Den første jeg så var min skolevenninne, som bor i Frankrike, hun bakte Nutellastjerne med et barnebarn, flere andre på Facebook prøvde seg også
Sånn går det når det blei en hel bakedag, da blir det noen bilder. Nordlandslefse hører naturlig hjemme i julebaksten og selv om jeg delte denne oppskrifta med dere i fjor, synes jeg den fortjener litt ekstra oppmerksomhet
Søndag er ofte bakedag her i heimen, det er sååå deilig å ha tid til å stå og kose seg på kjøkkenet. De ble utrolig saftige og gode, perfekt søndagskos - med den beste samvittighet
Fremgangsmåte Ha fibersirup i en kjele og varm opp, ta kjelen av plata når det begynner å boble. Ha sirupen, peanøttsmør, jordbærprotein, havremel og litt melk i en bolle og kna sammen til en deig
Behandlingen heter microblading, og er manuel tatovering om man kan kalle det det. Mos et halvt hvitløksfedd og rør inn i kesam sammen med en klype salt
Søndag er jo en perfekt bakedagog er en dag mange bruker til å klargjøre uken som kommer. Jeg bare eeelsker dem og må lage opp nye minst en gang i uken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.