Epledesserten er en min egen versjon av "bakte epler med mørdeigslokk", og jeg ser meg ikke tilbake. Mal mandlene til mel i en kvern, hurtigmikser eller blender
For å lage disse deilige små "kakene" trenger du en doughnut form, du kan også bruke en muffins form, doughnutsene kommer til å smake det samme, men de vil ikke få den berømte doughnut formen med hullet i midten
Stek de i ovnen i 4o minutter og servere gjerne med vaniljeis til. Slik lager du en deilig epledessert til 4 personer. Legg eplene på et bakepapir i en form og stek midt i ovnen i ca 40 minutter
Etter nyttår kan nok lørdagene brukes slik de er ment til å brukes (for oss studenter). (Hvis du vil se en morsom, men okey fremstilling av hva homeopati er, kan du se den her )
Bland mel, ½ kopp sukker, bakepulver og salt i en bolle og visp til kombinert. Bruk en slikkepott for å sakte blande våte ingrediensene og tørre ingrediensene, rør til blandingen er kombinert
Nå er tiden her til å servere noe fargerikt og godt som tilbehørtil middagen, Alle rotgrønnsaker kan bakes på denne måten, grønnsakene blir sødmefylte og fantastisk gode
Om naboene skulle vise seg å være kjipe eller ikke har forberedt seg godt nok til å fylle godteposen til barna så skal jeg sørge for at dagen skal bli morsom og spennende på matfronten allikevel
) 4 egg2,5 dl sukker3 dl hvetemel1 1/2 dl soyaolje1 ts natron1 ts vaniljesukker1 ts bakepulver2 ts kanel4-5 dl revet gulrotJeg måkker bare alt sammen mens miksern pisker i vei
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.