Salade Niçoise: tunfisksalat fra Nice med vinaigrette
MONICAS MATVERDEN
MONICAS MATVERDEN
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2-3 pers
  • 4 små poteter (nypotet eller amandine)
  • 1/2 pakke friske aspargesbønner (ca 60 g)
  • 2 egg 1/2 rødløk
  • 1 ss kapers
  • 1/2 salathode (jeg brukte en blanding av hjertesalat, frisée og litt ruccola)
  • 3 tomater 12 sorte steinfrie oliven
  • 6 ansjosfileter (kan sløyfes)
  • 200 g hermetisk tunfisk
  • Vinaigrette (dressing)
  • 1 hvitløkfedd
  • 1 ts dijonsennep
  • 1 ss rødvinseddik
  • 2 ss hakket gressløklitt sitronsaft
  • litt salt
  • pepper
  • 0,5 dl ekstra virgin olivenolje

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.