Kyllingfiletene bruna jeg litt i stekepanna før jeg satte dem i ildfast form i ovnen i 15 min på 210 grader Så skar jeg gulrøtter i staver og woket raskt i god olje i stekepanna kyllingen ble bruna i. Utrolig enkel og god mat:-)
Kutt en liten lomme i kyllingfileten og legg inn en skive brie, salt og peppre på begge sider. Nå blander du alt sammen med en god hånd salat og skviser over sitron
Savner du å tygge løs på en saftig kyllingfiletmed varme grønnsaker og en smakfull saus. I så fall kan du prøve ut denne oppskriften på mine veganske "kyllingfileter"
Surr de så rundt kyllingfiletene og legg de i den ildfaste formen. Smak til med salt og pepper. 2 kyllingfilet. Skjær kyllingfiletene i to slik at det blir 4 deler. Steker kyllingfiletene kjapt 30 sek på meget høy varme på stekepannen i litt smør. Stek så 1/2 løk med litt mer smør i stekesjyen fra kyllingfiletene til løken blir blank. 2 kyllingfilet 4 baconskiver
Nyt kulinarisk fanatisme og det gode liv. (om sausen ikke blir tjukk nok, kan du blande litt maisenna mel med kaldt vann og spe litt og litt oppi sausen til den oppnår riktig konsistens
Kald kokt torsk i en sausmed bla. ravigotte, pyntet med kokte egg, reker, kaviar osv. Denne delikatessen fikk vi alltid på nyttårsdag, siden der som oftest var rester fra den tradisjonelle kokte torsk til årets siste middag
Det ble en appelsinfromasj med en ny vri. jeg oppdaget nemlig at jeg ikke hadde kremfløte i kjøleskapet og siden alle butikkene var stengt i dag så prøvde jeg med gresk yoghurt istedet for kremfløte (man tar det man har
I ukens Allers sto et tips om hvordan man kunne få til brun saus, og dermed var middagsplanen klar. Kjøttboller i brun saus, små erter, brokkoli og litt gulrøtter
Superenkel oppskrift som selv de minste barna kan være med på. I desember har vi hatt ufattelig mye sykdom her i huset, så våre vanlige sorter julekaker har det ikke blitt noe av, dessverre
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.