Skjær torskefilet i serveringsstykker, fjern skinnet og krydre med salt og pepper. Jeg serverte den med kokte nypoteter, men ris og pasta kan også brukes som tilbehør
Proteinrikt, full av farger, og med en blanding av søtt og salt. Skjær mango og avokado i terninger, bland sammen finhakket rødløk chili og spinat, limesaft og smak til med litt salt og pepper
Surr en baconstrimle rundt hver torskefilet og stek på høy varme i stekepanne. Det har blitt altfor lite fisk til middag her i huset over en lenger periode og det måtte jeg gjøre noe med
Potetene blir ekstra sprø med parmesanpanering, dere må bare prøve det. Ellers fikk jeg et spørsmål om hvordan det går med Todd – dere vet jo at jeg elsker å snakke om han
♦ Surr bacon rundt kyllingfiletene og pensle med bbq-saus, legg i en ildfast form og bak i ovnen på 180 grader i 20 min. ♦ Skjær søtpotet i staver/båter, spray/pensle litt olje over sammen med litt salt og bak i ovnen (gjerne ved siden av kyllingen) i 25-30 min. ♦ Kok brokkoli i 5-6 minutter, mos med en stavmikser og smak til med salt og pepper
Disse torskefiletene kjøpte jeg på Solsiden i Trondheim, og de gikk ned på høykant (hadde nesten ikke tid til å ta bilder- lukten av urter, sprøstekt bacon og fisk fristet)
Servér med en frisk salat til. Veldig rart å sykle med en badeball mellom meg og styret, men det var en fin tur til tross for at lungekapasiteten har hatt sin bedre dager – pust og pes
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.