Back to school-pizza
Mat og Reiser
Mat og Reiser
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2,5 dl lunkent vann
  • 25 g gjær
  • 2 ss olivenolje
  • 1/2 ts salt
  • 5-6 dl pizzamel (hvis du bruker hvetemel må du beregne mindre mengde)
  • 1 boks tomater, jeg brukte italienske
  • 1-2 fedd hvitløk
  • 1 neve basilikum, hakket
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts sukker
  • 1 ss olivenolje
  • litt kajennepepper
  • Kjør alt i en foodprosessor eller bruk stavmikser til alt er blandet og sausen har passe konsistens (litt tynn)
  • La den stå på benken en stund for at smakene skal “sette” seg.
  •  
  • Topping i denne rekkefølgen
  • Pizzasaus
  • Revet mozarella eller annen «pizzaost»
  • 3 smakfulle pølser (jeg brukte italienske krydderpølser fra Jacobs)
  • 1/2 rødløk i tynne skiver
  • 1/2 pakke ferdig kokte kikerter (Go Green)
  • 6-8 cherrytomater delt i 2
  • 1 liten neve rosmarin, hakket
  • Revet mozarella
  • 1 neve parmesan
  • Oregano (krydder)

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.