Om du liker Bacalao, kommer du til å elske denne retten. Selv om jeg her har brukt torsk og ikke klippfisk, så er mange av elementene de samme, og helthetsopplevelsen er en elegant og luksuriøs versjon av retten
Dette lagde jeg i forrige uke da jeg fant steinbit på salg i butikken, og du verden så godt. 350 g steinbit (eller annen fisk). 350 g steinbit (eller annen fisk)
500 g steinbitfilet uten skinn og bein. 500 g steinbitfilet uten skinn og bein. Dette er en veldig god oppskrift som jeg har sett mange varianter av på nettet
Med denne strenge formaningen gir jeg ordet til min kokke-side, som i dag kan tilby steinbit på menyen, en utrolig deilig fisk, fast, men ikke for fast, og velsmakende
Inspirert av en god venninnes utprøving av nye oppskrifter i påsken, lagde jeg steinbit og restegrønnsaker, med ris og en siste lille rest av hummus til middag
Vi har akkurat kost oss med steinbit, og den steinbiten den var så god. (2pers)600 gram steinbit filetSmørTimianPepperBaconKantarellAnnen valgfri soppAspargesGullerøtterCherry tomaterDelikatesse løkRetten er ikke fra boken på bilde, prøvde å finne gode tips men endte opp med å dikte opp noe selv. 600 gram steinbit
2 store steinbit fileterMarinade. 2 store steinbit. Enkel hverdagsmiddag. Til to personer trenger du. 2 ss sambal olek (eller annen chillipaste)korianderfrø, knuste i morteren hvitløkbåt knust i morteren skvis av en sitron6 poteter delt i båterSalat10 cherrytomater delt i fireen pakke aspargesbønner1 ss sennep2 ss olivenoljesalt og pepperSlik gjør du
God steinbitfilet hadde de på CC Hamar i dag, kjøttet er fast med middels grov struktur og kan. Vin til steinbit bør være karakterrik og ha god aroma og friskhet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.