Oppskriften er fra Hellstrøms kjøkken på Tv3 Nakkekoteletter. Her har du en nydelig oppskrift på nakkekoteletter med tomatsaus, som vil gi deg et nytt syn på nakkekoteletten
Ier TACOGRYTEN. INGREDIENSER. . 1 kg karbonadedeig, fra høyrygg 1 chorizo pølse 500 g hele tomater uten skinn (1 boks) 1 rød paprika 1 gulrot 1 l vann 3 løk 5 hvitløkfedd 50 g tomatpure 1 rød chilipepper på glass i olje 1 ts kajennepepper 1 ts kummin+ 3 laurbærblad 2 stjerneanis Salt Olje til steking 1 ss Knust tørket chili 1 ts merian 1 ts kummin
Milde moses, nå ligger jeg henslengt i en stol så mett etter å ha spist fantastisk deilig bacalao og langtidshevet focaccia…Jeg bare må dele denne oppskriften som min pappa har laget i alle år
Jeg fulgte med på serien Hellstrøm inviterer, og der fant jeg mye jeg har lyst til å prøve ut. Og Hellstrøm hadde helt rett, den smakte nydelig, så da ville jeg dele den med dere
Denne retten har mannen laget og hentet fra Hellstrøms "Enkle og perfekte menyer". Noen små justeringer er gjort i forhold til hva vi fant tilgjengelig
Tapas er en velkjent spansk rett. Tapas betyr egentlig “å dekke til” og var opprinnelig små stykker brød med pålegg, som ble brukt til å dekke over glasset for å holde fluer og insekter borte
Ribberull hører julen til for meg. Kjempegode smaker og duft av herlig krydder. For første gang har jeg laget ribberull, det er veldig enkelt, og man trenger ikke stor syltepresse for å få bra resultat
Alt-i-ett bacalao gryte. Bacalao med søtpotet Save Print 6 porsjoner Author. Dette er virkelig en enkel og smakfull middag og den gir minimalt med oppvask
Bacalao er en gjenganger som festmat hos oss. I den håndskrevne oppskriften jeg har (min håndskrift) står det Jahn Ottos Bacalao, husker ikke helt hvorfor, men når jeg googler får jeg svaret
Denne lasagnen er en oppskrift fra Gordon Ramsey, og den er vår absolutte favoritt her i huset. Noen av ingrediensene er litt dyrere enn det jeg vanligvis bruker på mat, men de kan brukes så mange ganger at det i det store bildet ikke er så dyrt likevel
1. Lag ketchup. Flå tomatene først - skjær et kryss i toppen av tomatene og skjær ut stilken. Legg i kokene vann til skinnet slipper, omtrent 30 sekunder
Hellstrøms pepperbiff (uten sous vide). Dette er min variant av kveldens rett fra Masterchef – jeg byttet ut potetgull med potetfondant, da det er min soleklare favoritttiberedning av potet, og jeg kan egentlig styre meg litt for alt som er frityrstekt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.