Steken som man hadde til konfirmasjon eller bryllup. Hvor ble oksesteken av. Det er oksesteken som ligger på det fatet fru Stockmann rekker til Billing, som kom for sent til måltidet, og dermed må ta til takke med kald mat
ingredienser. 1kg små poteter. 2 store rosmarin sprigs. 2 ss olivenolje. 2 fedd hvitløk i skiver. Metode. Kok potetene i masse saltet vann til den er nesten kokt hele veien gjennom
Som kanskje mange har skjønt så er jeg nattevakt. Jeg tok en tur ned på garnrommet mitt og plukket ut noen garnrester som jeg trodde hadde lik strikkefasthet og var noenlunde lik i struktur
Noe som funker veldig bra. de ble så gode. Testa ut "low carb sjokoladekake" fra EASY Living i går kveld, men jeg fant ut at jeg ikke hadde noen "rund kakeform" så da ble det sjokolademuffins i stedet
Det ferdige resultatet ble aldri foreviget, dressingen derimot fikk behørig oppmerksomhet. En ide som kunne gi oss en jobb og en oppgave å løse innenfor det man kan kalle fritidsaktivitet med mening
Buljongmengde som passer til væsken/ tåles. Ca 4 store porsjoner. 3 ss melkefri margarin. 4-5 ss potetmel. Ca 500 gr ulke/ breiflabb eller annen type fisk
Valget falt på fiskegrateng, som er enkelt og godt. Kok makaroni som anvist på pakken. Samtidig som gratengen står i ovnen, setter du potetene på koking da er det ferdig ca samtidig
Eller dvs så tett på fenomenet som man kan komme når man er et par og tjue år akkurat hatt erhvervet seg en grad på universitetet og er mer enn normalt klar for å få en pause fra undervisning
Det er en modig kvinne som har tatt opp kampen mot den store norske og uendelige pølse-brus- og-godteri-festen som hele vår barns oppvekst fortoner seg som
Eg laget porsjons pizzaer slik eg viste hvor mye som var på hver av pizzaene eg laget. Så for å gjør maten spennende må eg prøve meg litt frem i matveien, og i dag ble det pizzabunn av søtpotet
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.