Dette er en rett som ikke tar lang tid å forberede eller tilberede, ønsker man å ha ekstra god tid kan du til og med forberede alt i forveien og tilberede de når du måtte ønske
Start å rulle lompa ved pålegget slik at pestoen fungerer som lim på slutten. Kyllingspyd, asparges mes spekeskinkeog grilla lompewraps har våre gjenganere på grillen tidligere i sommer, så her kommer dei svært raske og enkle oppskriftene - SMAKFULLE KYLLINGSPYD
Spiste egget mitt på grovt brød med salat og bacon. Dvs at man koker opp vannet/væsken ogleggeregget oppi, og lar den trekke såvidt under kokepunktet til den er ferdig
Eggog asparges er kjempegodt sammen. Prøv en lekker forrett som både smaker godt og er enkel å lage. 2-3 aspagarges2 eggParmesanChorizo eller baconPepper. Kok eggene i 6-8 minutter avhengig av størrelse og hvor bløtekokte du vil ha deRens aspargesen og stek den sammen med bacon eller chorizoServer med eggeneog et godt dryss parmesan og avsluttningsvis pepper. 2 egg
Sett stekepannen på varm kokeplate oglegg i gresskarkjerner og pinjekjerner, rist litt på stekepannen av og til, frøene skal ikke bli brent, men få litt farge
Smak til med ytterligere sitronsaft og salt dersom det trengs. 2 eggeplommer2 dl olivenolje3 fedd hvitløk1 ss sitronsaft1 ts saltHa eggeplommer, hvitløk, sitronsaft og salt i en foodprosessor og bland det sammen. 2 eggeplommer
Og her har han lekt seg med kameraet i tillegg, så da må det jo bare blir lekkert. anrett på tallerken pakket inn i spekeskinke, og strø litt tranebær og pinjekjerner over, samt tynne skiver av paprika
Fres det i smør på middels sterk varme og tilsett eddiken når løken har fått fin glans. Varm opp løken og neslekremen og server det sammen med posjerteegg
I tillegg så er det lett å lage, og kan t. Nå er vi midt i den perfekte aspargessesongen, og med tanke på finværet som "herjer over landet" er det ganske nydelig å ha litt sommerlig mat
Har du tynne skiver av spekeskinke er det enklest å legge de på et bakepapir i stekeovnen på ca. En god hjemmebakt grovbrødskive toppet med frisk asparges og herlig spekeskinke, got til lunsj eller som en kveldsrett, enkelt og raskt å tilberede
Leggpå saus ogeggetpå toppen -og ett lite dryss salt. Smør godt smør på et stykke ristet brød. Rekene kan fort bli seige under oppvarming, så vent med og tilsette dem til eggene er ferdig
Anrett på porsjonstallerkener med salat, halve egg, bacon og asparges. På denne tiden av året er aspargesen ekstra god, så bruk denne utrolig vitaminrike grønnsaken så ofte du kan
Dette er noe av det mest populære jeg kan servere på varme dager, og når det i tillegg er enkelt og raskt er det ingen grunn til å la være, det er jo kjempegodt
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.