Serveres varmemed syltetøy eller det du måtte foretrekke. Armeriddere forbinder jeg med loff og fint brød, men det er ingenting i veien for å bruke grovbrød
Varm en panne til middels høy varmeog ha i en liten klatt smør. Kutt jordbær i skiver og ha dem i en skål med litt sukker og en skvett sitron over, bland godt og sett til side
Stek i en varm panne med litt smør til de er brune og fine. Slik gjør du Ha eggene i en bolle eller dyp tallerken som er stor nok til en brødskive eller to Pisk eggene sammen med en gaffel Tilsett kulturmel, kanel og salt og pisk i sammen Dypp brødskiven godt i røren til begge sider er helt dekket
Fremgangsmåte Visp sammen egg, melk, sukrin gold, kardemomme, kanel og salt med en gaffel. Stek brødskivene i en stekepanne i litt smør på middels varme, begge sider til de blir lett gylne
Varm en panne til middels høy varmeog ha i en liten klatt smør. Kutt jordbær i skiver og ha dem i en skål med litt sukker og en skvett sitron over, bland godt og sett til side
Smaker aller best varmemed litt jordbærsyltetøy på. Steikes på middelsvarme til de er gylne. Og det er en fin måte å få brukt opp litt gammelt og tørt brød
Visp kremfløte luftig og stiv og server armeridderemed krem, honning og friske bær. Legg brødskivene i melkeblanding og la dem trekke til de er gjennombløte
Serveres varmemed syltetøy. Jeg serverte de arme ridderne med følge av nyrørt jordbærsyltetøy. Mange bruker sikkert loff, men jeg synes det er vel så godt med mellomgrovt brød
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.