Det ble bestilt boller her i dag. Ja, det ble de tradisjonelle bollene + en ny snurrings-variant. Jeg har fylt snurringsene med smør, sukker, pitte litt kanel,
Med til sammen 14 michelinstjerner, med det som går for å være verdens beste restaurant, med utallige kafeer og kroer, samt Skandinavias kanskje mest spennende matmarked, er København den ubestridte matbyen i Skandinavia, kanskje i hele Nord-Europa
Andreas Viestad i Dagbladet har kommet med et brød som er eltefritt, og som skal stekes i jerngryte. (Egentlig er det en fyr i NY som først hadde idèen
"Kan vi ikke bake boller i dag", sa eldstejenta her på snart 13 år, og så klart gjorde vi det. ) Kl 9 i dag var deigen satt, og etter heving satte vi i gang
I helgen fikk jeg endelig testet den nye Nugatti Zero, og jeg er i ekstase. Uten tilsatt sukker og uten palmeolje er den like god og like sunn som den Nugattien/Nutellaen jeg selv lager
Denne kremen selges også i soya og kokos, men det finnes ogå mange andre alternativer der ute. Dette er en kake dere gjerne må lage til andre anledninger enn 17
Sjokoladesnurrer og andre lunsjsnurrer. 14. 02. 2016 kl. 13. 28 i. kosemat/helgemat. 3 kommentarer. I et par dager nå har jeg gått å tenkt på at nugatti i snurrer må jo bare smake himmelsk
5 dl rips (eller andre bær). 5 dl rips (eller andre bær). Jeg ble hoppende glad når den gamle naboen vår kom og spurte om jeg ville renske ripsbuskene hans
SYNES JEG, OG DETTE ER ET LITE MÅLTID JEG BRUKER Å LOKKE SMAKSPANELET MED. Du vet, han som er her hver dag, som spiser alt jeg lager med samme uoppslitelige velbehag og nysgjerrighet
Lufta må sirkulere – står den stille vil bakteriar og andre uønskte gjester dukke opp. Dei er til og med konstruert slik at mus og andre gnagarar ikkje kjem seg inn
Jeg har brukt eplejuice, men du kan bruke andre typer juice, eller bruk lettmelk. Det å kaste mat er igrunnen en litt "stygg uvane" og kanskje også litt "makelighet" , vi tenker oss ikke godt nok om, det er alt for lettvint å putte ting i bosspannet, og kanskje mangler vi ideer til hva vi kan bruke de forskjellige restene til
andre kålsorter og grønnsaker også – gjerne rødkål, savoykål, gulrot, kålrot, knutekål, løk m. -->. Melkesyregjærede grønnsaker var en vanlig måte å konservere
Jeg er vokst opp med grove medisterkaker, og det er faktisk ikke mange årene siden jeg skjønte at det jeg kaller farsekaker, er det mange andre som også kaller medisterkaker
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.