4 andelår.
Her kan du velge om du vil confitere lårene selv, eller om du velger det enkle alternativet, som jeg gjorde, og kjøpe ferdig confiterte lår i butikken.
eller
300 gr
Haricot verts
1 kg
småløk
8 ss
usaltet smør
2-3 ts
sukker
5 dl
kjøttkraft
5 dl
rødvin
1/2 ts
balsamico
2 ts
friske timianblader
1
dl
3 ss
hvitvinseddik
1 stor
kinesike hvitløk, finhakket
2-3
fedd
1 knivsodd
melis- dette binder smakensalt og peppersaften av
andeconfit, Andelår, høstmat, norske rotgrønnsaker. Og så passer det helt perfekt til and og andre kjøttretter som det er godt med noe litt søtt og syrligtil…
Biffmed godt følge. Gryterett med potetlokk. En god rødvinssaus er et must til okse- og lammekjøtt. Noen ganger kan man ty tilposevarianten, men unner man seg godt kjøtt bør også sausen stå istil
I morgen er det søndag, og hva med å diske opp med en god gammeldags søndagsmiddag. Da var det ganske så kjedelig, men i voksen alder innservi at det egentlig er veldig godt
Med smaker av hvitløk og rosmarin servert medrødvinssaus er dette en nydeligmiddag som er perfekt til en spesiellanledning eller bare en kveld man vil lage noe ekstra godt
Server lammeskivermed potetgrateng, asparges, ovnsbakte poteter, confit tomater og rødvinssaus. Legg en ildfast form medvalgfri grønnsaker under lammelår
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.