Andeconfit med småløk i rødvinssaus
Siv baker og steiker
Siv baker og steiker
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 4 andelår. Her kan du velge om du vil confitere lårene selv, eller om du velger det enkle alternativet, som jeg gjorde, og kjøpe ferdig confiterte lår i butikken.
  • eller
  • 300 gr Haricot verts
  • 1 kg småløk
  • 8 ss usaltet smør
  • 2-3 ts sukker
  • 5 dl kjøttkraft
  • 5 dl rødvin
  • 1/2 ts balsamico
  • 2 ts friske timianblader
  • 1 dl
  • 3 ss hvitvinseddik
  • 1 stor kinesike hvitløk, finhakket
  • 2-3 fedd
  • 1 knivsodd melis- dette binder smakensalt og peppersaften av
  • 1/2 sitron

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.