ANDEBRYST med kremet spinat, fikenpakker og portvinsbasert smørsaus
umami
umami
  • Vurder denne oppskriften!
  • Din vurdering
Sammenlagt vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 2 ts brunt sukker
  • 1 ts
  • 1 ts allehånde
  • 1 ts salt
  • 1 ts
  • 200 grader) i 12 minutter Deretter skal de hvile på benken like lenge.
  • 100 g pp
  • Spinat
  • Salt og pepper
  • 1,5 dl kremfløte
  • 1 ts maisenna til jevning
  • 2 pr porsjon
  • Stekes i ildfast, smurt form på
  • 200 grader i 10-12 minutter, til de er pent gylne.
  • Sil av, kok opp igjen og pisk inn
  • 100 g kaldt smør i terninger rett før servering.

Instruksjoner

Kommentarer

Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.