Dette er en enkel måte å lage andebryst på, sammen med bokkølsaus og rotgrønnsaker er dette et herremåltid som du kan kose deg med sammen med noen du er glad i
Fettet på andebrystet skal rutes opp før den stekes. Tilslutt er det smart å ha det i ovnen i en egen litenildfastform ved siden av potetene noen minutter for å få det perfekt stekt
Lisbeth Solheim AS | -ny energi, ny glede, nytt liv
Stekt andebryst smaker utrolig godt og er en rett det er enkelt å lykkes med. Stek kjøttet med fettsiden ned til det begynner å sive blod ut av kjøttet
Hvorfor ikke prøve det samme med andebryst. Har av og til laget filet Oscar – da bruker jeg chateaubriand med krepsehaler – muligens etter en kong Oscar som kom til restene av en middag og ble servert det som var igjen på kjøkkenet
Begynn med å rute skinnet på andebrystet og stek de med skinnsiden ned i en glovarm panne uten fett. Et forslag tilmiddag ved en spesiellanledning som ikke er så altfor komplisert, men som smaker like godt som komplimentene du vil få
Ikke noe er så godt som mørt, rosastekt, smakfullt andebryst. Andebryst. Festmat til fjells ✿✿. Skyen i formen serveres som saus tilandebrystet, sammen med den bakte løken
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.