-) Min anbefaling til å lage mandelmel er derfor som følger. -) Livet er godt. -). -). Bedre å sikte halvmalte mandler, hive det du ikke fikk malt fint nok tilbake i maskina, ta noen nye støt, sikte på nytt - enn å male for lenge, og slå fettet ut av mandlene
Jeg brukte en Hackit – og det funket supert (personlig anbefaling – ikke sponset). Dersom det renner av mer kraft fra fuglen din, kan du gjerne helle dette oppi sausen underveis -
Vin etter anbefaling av flinke ansatte på Vinmonopolet på Hamar. Den passer også godt på tapasbordet -eller hvis du har lyst på noe godt - fordi du fortjener det
Fersk tynnribbe, gjerne økologis, er min anbefaling. 350-450 ribbe pr person. Ha på rikelig med salt og pepper 1-3 dager før du skal steke den, og legg den i kjøleskapet. Stek så ribben videre i 1-1,5 timer til. 2-4 poteter pr pers. Kok opp lettsaltet vann, ha oppi rosenkålen og forvell i 2-3 minutter
Fersk tynnribbe, gjerne økologis, er min anbefaling. 350-450 ribbe pr person. Ha på rikelig med salt og pepper 1-3 dager før du skal steke den, og legg den i kjøleskapet. Stek så ribben videre i 1-1,5 timer til. 2-4 poteter pr pers. Kok opp lettsaltet vann, ha oppi rosenkålen og forvell i 2-3 minutter. 350-450 ribbe pr person. 2-4 poteter
Så dette er mer en anbefaling enn det er en egenprodusert rett. Sous vide-tilberedning er overflødig når det gjelder mørt reinkjøtt, jeg vil faktisk påstå det gjør mer skade enn nytte … vel og merke om du er som meg og foretrekker kjøttet rått
(Dette er ikke et sponset innlegg, men kun en anbefaling på gode produkter jeg selv har kjøpt). 1 dl havregryn 1 dl mandler 1 dl dadler u/stein 2 ss kakaopulver 1 bit kakaosmør (kan sløyfes) 2 ss små kakaobiter, rå sjokolade 3 ss kald kaffe 2-3 ss cocosa kokosolje. 2-3 ss
Det følger med hvileretter selvsagt, og du tør ikke annet enn å følge sommelierens anbefalinger av vin, cider og pommeau, for ikke å snakke om at her må en stakkars viking båndlegge seg for ikke å be om påfyll
Jeg ville gjerne teste ut en ny oppskrift som avgifter kroppen. Det ble denne oppskriften. Den smaker super friskt med både ingefær, gurkemeie og kajennepepper
Valgte en Barbera Silencizio (107 kr) etter anbefaling på polet. Ta også med noen kvaster frisk timian, 5-6 fed hakket hvitløk og 3-4 laurbærblad. Hakk et par ss timian og 4-6 fed hvitløk, hvitløken surres på lav varme med olivenolje, har det i gryta sammen med et par laurbærblad. To nett sjalottløk renskes og 10-20 aromasopp deles opp. Du kan nå ha i gulrota, sellerien og sjalottløken (trenger minst 15-20 minutt for å bli mør). To nett sjalottløk renskes og 10-20 aromasopp deles opp
At en med diabetes skal følge statens anbefalinger blir likevel feil i mitt hode. Eller at vi i mange år har hørt at fett er farlig at det skaper høyt kolesterol, og fare for hjerte- karsykdommer
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.