- Settes i kjøleskapet mens du lager cremen, som du enkelt lager ved å blende cashewnøtter med sitronsaft og har i litt vann for å få riktig kremet topping
De er utenegg, og kan lages vegansk, utenmelkoggluten ved å bruke passende produkter. *Til denne oppskriften kan du godt bruke usøtet sjokolade (feks mørk sjokolade uten sukker), eller redusere litt på det søte i oppskriften og bruke søtet sjokolade
) Disse er laget på slump - Nøttebunn. Mandlervalnøtterdadlerkokosoljekokosmel- Alt mikses sammen i en blender og trilles til kuler, sett det i kjøleskapet mens du lager glasurenSjokoladeglasur1 avokado2-3 ss kakao2 ss honning5-6 dadlerbittelitt vann (1/2 dl ca)1 god klype med vaniljepulverAlt blendes godt sammen i blenderenTrykk bunnen til små, flate runde bunner, og ha litt glasur og topp det med granateple - oppbevares i kjølskapetTil pynt er det veldig godt med granateple 1 avokado. 2-3 ss kakao
Da kan du se det på dagens snapchar, navnet er Fitfocuse Husk at du kan lagre dine favorittinnlegg direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin HER Følg meg gjerne på Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag
#sjokolade #kake #dessert #rå #sukkerfri #glutenfri #eggefri #melkefri #mat #kos. Som overskriften sier er den fri for sukker, mel, eggogmelk, så denne kan spises av de som har ulike allergier også
Det er ikke ofte dere får så sen oppdatering fra meg, det er heller ikke ofte det bare blir ett blogginnlegg om dagen, men selv en blogger trenger litt fri en gang i blant
Og av erfaring vet jeg at på dessertbordet står det mye godsaker som jeg ikke tåler. Derfor tok jeg saken i egne hender, og dissket opp med en nydelig mandelterte
Kommentarer
Logg inn eller Registrer deg for å skrive en kommentar.